Це може зіпсувати життя! Оберіть пляму на картинці - і дізнайтеся, яка ваша найбільша проблема


Який ваш психологічний стан зараз? Що вас бентежить і турбує? Дізнайтесь, пройшовши цей тест, передають Патріоти України.

1. Ви – справжній друг!

Скільки секретів ви знаєте, скільки сліз побачили – не порахувати. Всі друзі і рідні ходять до вас, як на прийом до психолога. Ви вмієте співпереживати, ви не слухаєте для галочки, а намагаєтеся розібратися в проблемі і допомогти. Це безцінна якість, за яку вас так люблять. Але іноді думайте про себе. Адже «переварити» смуток, тугу, горе співрозмовника не таке вже й легке завдання. Часто ви самі відчуваєте, що занадто глибоко перейнялися ситуацією друга, і від цього страждаєте. Пам’ятайте про себе, будь ласка!

2. Ви – скептик

Намагаєтеся до всього байдуже ставитися, і це полегшує життя. Знаєте, кажуть, що пофігісти здоровіші. Звісно, це жарт, але частка правди у ньому є. Здоровий егоїзм у питаннях складних, часом болючих, зберігає ваші нервові клітини. Іноді ваша позиція настільки переважає, що вам важко навіть порадіти чи поплакати. Будь то сентиментальний фільм , або перший сніг. Але якщо здається, що ви черства людина, це не так.

3. Ви дуже вразливі

Причому ця якість у вас з самого дитинства. У зв’язку з цим, ви намагаєтеся уникати болю. У вас дуже мало друзів, адже ви віддаєте перевагу самотності та життю у своєму маленькому світі. Але, що дивно, в глибині душі вам так хочеться простого теплого спілкування, душевних розмов, великих вечірок… Стримує одне – страх, що вас не зрозуміють. Якщо вам складно вийти із зони комфорту – зробіть маленькі кроки, і все обов’язково вийде.

4. Ви – добряк!

Такої широти душі не знайти. Ви готові віддати останню сорочку, поділитися шматком хліба, допомогти, обігріти словом. Ви дуже цінні і вас люблять. За те, що ніколи не сваритеся, завжди шукайте компроміси. А там, де їх не знаходите, берете удар на себе. Але, здається, ви трохи втомились рятувати світ? Чи відчуваєте якусь внутрішню порожнечу? Відпочиньте, поповніть ресурси та повертайтеся в цей світ, у якому без вас ну ніяк.

5. Говорять, ви проста, як кут будинку

І це так! Людина без хитрощів і підступних планів, яка не знає, що таке інтриги та плітки. Ви кажете те, що думаєте – прямолінійно та чесно. З вами приємно мати справу, у вас гарна ділова репутація . Але, може, варто хоч іноді стримувати себе? Не всі можуть і здатні чути правду, не прикриту купою солодкої вати.

6. Ви – трудоголік!

Все ваше життя – це кар’єрне зростання, ділові амбіції. Ви не знаєте, як це жити не на роботі. Першим приходите до офісу саме ви. За всі відрядження та складні проекти беретеся з сильною хваткою та задоволенням. Чим складніше завдання, тим цікавіше вам. Ви турбуєтеся лише про одне – не випасти з робочого ритму. Але, можливо, варто поставити на паузу цю частину життя, а звернути увагу на інші, але не менш цінні речі?

Психологічний тест! Що відбудеться з вами до кінця весни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:08

Психологічний тест у картинці визначить ваше найближче майбутнє. Пропонуємо дізнатися, які зміни трапляться у вашому житті до кінця цієї весни, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і визначить, що ви помітили першим. Ваша підсвідомість да...

Це може здивувати! Відомий психіатр назвав разючу відмінність між успішними людьми та невдахами

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:58

Психіатр, доктор медичних наук, професор Олег Чабан стверджує, що відмінність між успішними людьми та невдахами можна розгледіти вже в роботі мозку. Як не дивно, але мозок успішної людини менш активний, ніж мозок людини з низьким рівнем IQ, передають ...