Це справді працює! Названо кухонний продукт, який допоможе позбутися плям на килимі

Килими створюють затишок та комфорт в будь-якому будинку. Однак за ними доволі важко доглядати, особливо якщо з вами живуть діти чи хатні тварини, передають Патріоти України.

Плями, що з’являються на килимових покриттях, можуть бути справжнім випробуванням. Однак відома експертка з клінінгу Керрі Трумен поділилася унікальним рецептом домашнього очищувача, який ефективно бореться з найстійкішими забрудненнями.

Рідина чи залишки їжі дуже легко вбираються в волокна килимів. Навіть найпотужніші хімічні засоби часом не можуть повністю впоратися з ними.

На щастя, існує не лише ефективний, а й повністю безпечний засіб очищування килимів. Ймовірно, всі інгредієнти для його приготування вже є на вашій кухні.

Засіб для чищення килимів

Основними компонентами очищувача є оцет і гаряча вода. Кислота допомагає легко впоратися з лужними забрудненнями, як-от плями від сечі тварин, залишки мила тощо.

Крім того, оцет має властивість нейтралізувати неприємні запахи Він не лише розчиняє бруд, але й дезінфікує поверхню, знищуючи бактерії, які й викликають сморід.

Гаряча вода, своєю чергою, допомагає розчинити забруднення, покращуючи роботу оцту та полегшуючи видалення плям з килимових волокон.

Рецепт засобу для очищення килимів

Все що потрібно зробити для приготування дієвого засобу для очищення килимів – це змішати гарячу воду та оцет у співвідношенні 1:1 та гарно перемішати розчин. За бажанням можна також додати кілька крапель ефірної олії, щоб надати дому приємного аромату.

Поради

Перед нанесенням суміші оцту та води обов’язково пропилососьте килим, щоб видалити бруд і сміття, які можуть завадити процесу очищення. Також перед тим, як використовувати засіб рекомендується спочатку протестувати його на невеликій непомітній ділянці та почекати 24 години, щоб переконатися, що він не залишить пошкоджень.

Смакота! Як приготувати малосольні огірки у мікрохвильовці

вівторок, 10 вересень 2024, 15:05

Досить незвичайний та цікавий спосіб приготування малосольних огірків. Вам потрібна буде мікрохвильова піч. Рецепт читайте далі у статті, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні компоненти:. Огірки треба ретельно вимити та зрізати з них кінці...

Як розварити горох чи квасолю всього за 15 хвилин - хитрощі, якими користуються господині

вівторок, 10 вересень 2024, 12:00

Як відомо, бобові культури готуються довго. Попередньо їх треба замочувати, щоб прискорити цей процес, передають Патріоти України. Що робити, якщо часу зовсім мало? Досвідчені господині знають відповідь це питання. Існує кілька способів. Далеко не завж...