Дуже часто, спостерігаючи за роботою професійних кулінарів, можна відзначити, що вони додають рослинну чи оливкову олію в процесі маринування м’яса чи риби. Ця дія має цілих три причини, передають Патріоти України.
Якщо ви маєте замаринувати велику кількість м’яса або риби, є ймовірність, що спеції нерівномірно розподіляться в продукті. Завдяки доданню олії цієї проблеми можна уникнути.
Коли йдеться про маринад, передбачається, що шашлик або стейк маринуватиметься деякий час, а це означає, що він неминуче піддається впливу повітря.
Олія створює на поверхні продукту захисну плівку, яка запобігає обвітрюванню.
Якщо вам належить посмажити сьомгу чи свинину, яка якийсь час маринувалась з додаванням олії, ви можете не додавати жир на гриль чи сковороду.
Адже рослинна олія виключає сухий контакт продуктів із розпеченою поверхнею, тому ви можете бути впевнені, що страва не пригорить.
Під час стресу ми тягнемося до знайомих "заспокійливих" продуктів: шоколад, чіпси, морозиво чи солодка газована. Проте така їжа лише поглиблює нервове напруження та шкодить здоров’ю. Видання eatthis.com пропонує корисні альтернативи - продукти, які дій...
У спекотну пору року прання постільної білизни потребує особливої уваги - через підвищене потовиділення тканини швидко вбирають запахи, жир і забруднення. Це не лише створює дискомфорт, а й робить ліжко середовищем для пилових кліщів та бактерій. Але е...