Дуже часто, спостерігаючи за роботою професійних кулінарів, можна відзначити, що вони додають рослинну чи оливкову олію в процесі маринування м’яса чи риби. Ця дія має цілих три причини, передають Патріоти України.
Якщо ви маєте замаринувати велику кількість м’яса або риби, є ймовірність, що спеції нерівномірно розподіляться в продукті. Завдяки доданню олії цієї проблеми можна уникнути.
Коли йдеться про маринад, передбачається, що шашлик або стейк маринуватиметься деякий час, а це означає, що він неминуче піддається впливу повітря.
Олія створює на поверхні продукту захисну плівку, яка запобігає обвітрюванню.
Якщо вам належить посмажити сьомгу чи свинину, яка якийсь час маринувалась з додаванням олії, ви можете не додавати жир на гриль чи сковороду.
Адже рослинна олія виключає сухий контакт продуктів із розпеченою поверхнею, тому ви можете бути впевнені, що страва не пригорить.
Багато хто переконаний, що схуднення залежить від кількості калорій чи активності. Але часто навіть сувора дієта не дає результату - цифри на вагах стоять на місці. Причина може ховатися у, здавалося б, безневинній щоденній звичці, Патріоти України. Як...
Знавці автомобілів дали поради автовласникам, які стикалися з такою проблемою, як дивний скрип під капотом автомобіля, передають Патріоти України. Так, видання the-sun.com наводить думку майстра, який десятиліттями займається ремонтом автомобілів. Він ...