Дуже часто, спостерігаючи за роботою професійних кулінарів, можна відзначити, що вони додають рослинну чи оливкову олію в процесі маринування м’яса чи риби. Ця дія має цілих три причини, передають Патріоти України.
Якщо ви маєте замаринувати велику кількість м’яса або риби, є ймовірність, що спеції нерівномірно розподіляться в продукті. Завдяки доданню олії цієї проблеми можна уникнути.
Коли йдеться про маринад, передбачається, що шашлик або стейк маринуватиметься деякий час, а це означає, що він неминуче піддається впливу повітря.
Олія створює на поверхні продукту захисну плівку, яка запобігає обвітрюванню.
Якщо вам належить посмажити сьомгу чи свинину, яка якийсь час маринувалась з додаванням олії, ви можете не додавати жир на гриль чи сковороду.
Адже рослинна олія виключає сухий контакт продуктів із розпеченою поверхнею, тому ви можете бути впевнені, що страва не пригорить.
Вибір правильної породи собаки може бути одним із найцікавіших і водночас найскладніших рішень для будь-якого потенційного власника домашньої тварини. З огляду на сотні порід собак, кожна з яких має свій унікальний темперамент, рівень енергії, потреби ...
У світі налічується близько 3,9 мільярда Android-пристроїв, що становить майже 70% усіх смартфонів. Така популярність робить їх головною мішенню для зловмисників. Віруси й інші види шкідливого програмного забезпечення (ПЗ) здатні викрадати особисті дан...