Цвіль у ванній? ТОП-4 простих способи позбутися цієї неприємності

У будинках із підвищеною вологістю часто розвивається пліснява. Особливо страждає від бактерій ванна кімната, де сиріше і вологіше, ніж в інших приміщеннях. На щастя, з неприємністю легко впоратися чотирма способами, передають Патріоти України.

Щоб позбутися цвілі у ванній кімнаті, дотримуйтесь чотирьох простих рекомендацій. Грибку завжди легше запобігти, ніж видаляти будь-якими засобами, пише Express.

По-перше, відкривайте вікна та двері після прийняття душу. Так ви покращите циркуляцію повітря і позбавитеся надмірної вологості. Пам’ятайте, що пара і волога, що утворюються під час миття, можуть осідати на поверхнях, що стимулює цвіль до зростання.

По-друге, регулярно очищайте ванну кімнату оцтом. Цей натуральний засіб має антимікробні властивості, що ефективно при видаленні цвілі. Більше того, продукт не тільки видалить спори грибка, а й допоможе запобігти їх повторній появі.

По-третє, використовуйте осушувач. Незамінний пристрій для кімнат, де завжди тепло та волого. Розмістіть осушувач прямо біля душу або ванни, щоб запобігти заплісненню.

По-четверте, не стеліть на підлозі у ванній килими та килимки. Тканина вловлює вологу, що створює сприятливі умови для розвитку цвілі. За можливості вибирайте вологостійкі матеріали для поверхонь у ванній кімнаті, а підлогу зробіть з підігрівом.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...