
Скільки разів куряча грудка виходила сухою та прісною? Троє шеф-кухарів поділилися одним простим секретом, який робить курку ніжною, соковитою та ароматною, передають Патріоти України.
Всі троє кухарів радять: не маринуйте, а засолюйте. Засолювання змінює структуру білка, завдяки чому м’ясо поглинає і утримує більше вологи під час приготування.
Цей простий крок гарантує, що куряча грудка буде ніжною, соковитою і неймовірно смачною, навіть якщо часу на маринад немає.
Як приготувати ідеальний компот із сухофруктів, передають Патріоти України. Компот із сухофруктів не потребує багатогодинного кип’ятіння – достатньо замочування та 15–20 хвилин варіння, після чого потрібно дати йому настоятися. Результат – ароматний, н...