Ви не впізнаєте "Шубу": Кулінарні трюки, які перетворять салат на ресторанну страву

Як урізноманітнити смак оселедця під "Шубою"

Кращий салат виходить саме з бочкового оселедця, з якого потрібно вибрати все нутрощі і кістки. Він не зрівняється з жодним готовим філе. Але смак салату можна урізноманітнити і замість оселедця покласти в салат червону рибу або навіть червону ікру.

Зазвичай кулінари радять картоплю та моркву варити окремо від буряка, щоб зберегти її смак та колір. Оскільки це не зовсім зручно, досвідчені шеф-кухарі запікають овочі в духовці або готують у пароварці.

Який шар у улюбленому салаті перший – давня суперечка кулінарів. Спробуйте першим шаром покласти картоплю, потім рибу та здивуйтеся результату!

Досвідчені кулінари радять замість звичайної цибулі взяти червону салатну. Річ у тому, що цей сорт не такий гіркий, пекучий та різкий.

Якщо ж червона салатна цибуля відсутня, то ошпарте окропом білу, витримайте трохи в лимонному соку, злийте надлишки та використовуйте для салату. Вийде смачно!

Урізноманітнити смак можна і маринованою цибулею. Просто змішайте 2 щіпки солі, 1/2 ч.л. цукру, 1 ст. л. столового оцту і 200 мл води, потримайте трохи в суміші дві середні цибулини та додайте в салат.

Яка ваша сильна сторона? Простий тест покаже більше, ніж ви думаєте

неділя, 29 червень 2025, 6:34

Психологічні тести допомагають легко визначити, у чому наші сильні та слабкі сторони. Сьогодні ми зосередимося на ваших сильних рисах особистості. Просто подивіться на зображення та оберіть одну з рослин, яку хотіли б бачити у своїй квартирі. Не задуму...

Який манікюр найгарніший? Ваш вибір розкриє секрети характеру

неділя, 29 червень 2025, 6:12

Манікюр - це не лише питання краси, а й спосіб вираження себе та свого ставлення до світу. Погляньте на зображення з різними дизайнами нігтів і оберіть той, який вам найбільше подобається. Пам’ятайте - перше враження важливе, передають Патріоти України...