Ви не впізнаєте "Шубу": Кулінарні трюки, які перетворять салат на ресторанну страву

Як урізноманітнити смак оселедця під "Шубою"

Кращий салат виходить саме з бочкового оселедця, з якого потрібно вибрати все нутрощі і кістки. Він не зрівняється з жодним готовим філе. Але смак салату можна урізноманітнити і замість оселедця покласти в салат червону рибу або навіть червону ікру.

Зазвичай кулінари радять картоплю та моркву варити окремо від буряка, щоб зберегти її смак та колір. Оскільки це не зовсім зручно, досвідчені шеф-кухарі запікають овочі в духовці або готують у пароварці.

Який шар у улюбленому салаті перший – давня суперечка кулінарів. Спробуйте першим шаром покласти картоплю, потім рибу та здивуйтеся результату!

Досвідчені кулінари радять замість звичайної цибулі взяти червону салатну. Річ у тому, що цей сорт не такий гіркий, пекучий та різкий.

Якщо ж червона салатна цибуля відсутня, то ошпарте окропом білу, витримайте трохи в лимонному соку, злийте надлишки та використовуйте для салату. Вийде смачно!

Урізноманітнити смак можна і маринованою цибулею. Просто змішайте 2 щіпки солі, 1/2 ч.л. цукру, 1 ст. л. столового оцту і 200 мл води, потримайте трохи в суміші дві середні цибулини та додайте в салат.

А ви це знали? О котрій треба вечеряти взимку? Наукова відповідь

вівторок, 2 грудень 2025, 23:10

Коли взимку день скорочується до кількох годин світла, організм переходить на інший ритм. Ми раніше втомлюємося, частіше хочемо тепла та затишку, і нерідко вечеряємо значно пізніше, ніж варто, передають Патріоти України. Та наука дедалі наполегливіше н...

Подарунки на Різдво 2025 за знаком зодіаку - якщо ще не визнались!

вівторок, 2 грудень 2025, 19:09

Різдво - час дарувати радість і тепло. Але як обрати подарунок, який справді порадує вашу близьку людину? Зірки радять підходити до цього індивідуально: кожен знак зодіаку має свої вподобання, мрії та потреби. Дізнайтеся, що піднести цього року, щоб св...