Виберіть коло на картинці - і дізнайтеся, які ви в коханні та в житті

Уважно подивіться на картинку і визначте, яке із цих кіл вам найближче. Цей вибір може розповісти про вас багато. А зокрема, у яких взаєминах із життям ви перебуваєте, передають Патріоти України.

Коло 1

Якщо ви уважно подивитеся, то побачите, що особливість цього кола в тому, що воно починається з тонкої, ледь помітної лінії і поступово потовщується. Так само важливим є аспект того, що це коло не замкнене. Все це говорить про те, що ви точно так само, як це коло, постійно розвиваєтеся і стаєте все більш досвідченою і межі цьому немає. Вам важливо постійно вивчати щось нове, розкривати себе з різних, невідомих вам сторін. І у вас чудово це виходить.

Коло 2

Вибране вами коло відрізняється тим, що тільки у нього є якісь зовнішні елементи. Саме це характеризує вас як людину, яка виділяється із сірої маси. Ви досить твердо стоїте на ногах і добре знаєте, чого бажаєте від життя. У вас на все є свій погляд і ви не дозволите будь-кому нав’язати вам свою думку. Але при цьому ви досить добре знаходите спільну мову з оточуючими, ви не доводите все до сварок, а мирно врегулюєте конфлікти. Це стосується як робочої сфери, так і особистого життя.

Коло 3

У центрі цього кола є дерево. Це символ чогось монументального та непохитного. У психології дерево часто постає як символ сім’ї та сімейних цінностей. Саме сім’я завжди стояла і стоятиме для вас на першому місці. Ви добре розумієте, що набути справжнього щастя і гармонії можна тільки в колі близьких.


Коло 4

Якщо у третьому колі у центрі знаходиться дерево, то в цьому лотос. Це та рослина, яка здатна впоратися з найскладнішими умовами і все одно прорости у прекрасну квітку. Ваш вибір говорить про високий рівень самовладання та стійкості. Ви та людина, яка впорається з будь-якими труднощами і дійде до своєї мети попри все.

Коло 5

Це єдине замкнене коло. Але це не говорить про вашу обмеженість, а скоріше навпаки. Ви людина, яка любить розвиватися, подорожувати та пізнавати світ навколо себе. Але ви чітко розставляєте особистісні кордони та впускаєте у своє «коло» далеко не всіх. На думку оточуючих, ви оптимістична, відкрита і життєрадісна людина. Але лише найближчі знають, яка ви насправді.

Коло 6

Це коло нагадує швидше якийсь малюнок чи злиття кількох кіл. Це свідчить про нестандартність вашого мислення. Кожна ваша дія характеризується цим. За яку б роботу ви не взялися, завжди намагаєтеся підійти до неї з нестандартного боку та виконати креативно. І у вас чудово це виходить

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...