Виберіть цукерку до кави - і дізнайтесь, у чому ви найбільш успішні

Пропонуємо ам вибрати солодкий символ, улюблений багатьма, і уточнити справи та відносини, в яких ви дієте найбільш ефективно, можливо для того, щоб частіше займатися успішною діяльністю, передають Патріоти України.

Подивіться, будь ласка, на ілюстрацію. Виберіть цукерку та прочитайте, що означає Ваш вибір.

Цукерка 1

Ви послідовні у справах та стосунках. У Вас рідко бувають заплутані ситуації, незроблені справи та невирішені проблеми. У Вас всюди все по порядку, Ви в “шоколаді” – у цьому питанні.

Цукерка 2

У особистих стосунках, у питаннях кохання – Ви у “шоколаді”. Вам легко познайомитися з людиною, яка вам сподобалася. Ви вмієте зачаровувати протилежну стать і користуєтеся заслуженим успіхом у тих людей, які Вам подобаються.

Цукерка 3

Ви вмієте чекати та не квапити події. Ви не панікуєте, якщо щось йде не так, як Вам потрібно. У найскладніших ситуаціях Ви зберігаєте самовладання. Ви розумієте, що за складними моментами буде вдалий період. Якщо говорити про врівноваженість – Ви у “шоколаді”

Цукерка 4

Ви вмієте досягати своїх цілей. Ваш рівень життя покращується завдяки Вашим діям.
Ваша кар’єра, відносини стають кращими з кожним етапом. Ви у “шоколаді” – в успішному розвитку.


Цукерка 5

Ви вмієте зупинятись. Ви людина, яка знає, що таке почуття міри. Ви не дозволите собі ризикувати, вмієте стримувати свої емоції та пориви. Ви у “шоколаді” у самоконтролі.

Цукерка 6

Ви вмієте розібратися у найзаплутанішій справі чи стосунках. Ви людина, яка вміє думати, аналізувати і робити остаточні висновки. Ви психолог та детектив в одній особі – тут Вам немає рівних, тут Ви – у “шоколаді”.

От у чому секрет! Навіщо досвідчені домогосподарки додають сіль у воду для миття підлоги

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:49

Досвідчені господині миють підлогу не просто водою. У неї додають різні розчини, щоб поверхня була оброблена від мікробів та мала приємний аромат. Зараз є багато готових засобів для прибирання, але сіль лишається стабільно популярною. І для цього є при...

А ви це знали? Чи варто прати рушники в гарячій воді

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:30

Враховуючи, що більшість людей користуються рушниками щодня, дуже важливо, щоб вони були чистими та гігієнічними. Рушники можуть вбирати піт та інші жири тіла, що може призвести до розмноження бактерій, якщо їх не ретельно очищати, передають Патріоти У...