З раковини йде неприємний запах? Просто залийте в стік склянку цієї суміші

Нерідко кухонна раковина стає джерелом неприємного запаху. Не варто поспішати звертатися до майстра, адже виправити деякі неприємні моменти, наприклад, прибрати засмічення чи сморід із раковини, можна самостійно, передають Патріоти України.

Усунути останню проблему можна легко та швидко за допомогою двох простих інгредієнтів – двох лимонів та харчової соди. Про це пише cpykami.

Як прибрати неприємний запах у раковині

Вижимаємо сік із лимонів. Підігріваємо в мікрохвильовій печі або на плиті, щоб сік був гарячим. Додаємо 2 ст. л. соди (або висипаємо окремо у раковину, а вже потім вливаємо туди гарячий сік). Виливаємо суміш у раковину, залишаємо на 60 хвилин. Через годину заливаємо в раковину гарячу воду, можна з-під крана.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...