Чудовий рецепт консервації. Медові помідори на зиму, рецепт просто бомба! Гарний і смачний, коли перший раз готували, пошкодували, що так мало зробили. Красиві, смачні, а розсіл це взагалі нектар. Обов'язково спробуйте рецепт і зробіть кілька баночок, передають Патріоти України.
Таким способом можна консервувати будь-які помідори, але в цьому рецепті черрі.
Інгредієнти
розсіл на 1 літр води:
Приготування
1. Помідори добре помити. Поділяємо жовті окремо, червоні окремо. І насипаємо пів банки одним яким-небудь кольором помідорів.
2. У кожну баночку додаємо половину невеликої цибулини. Зверху кілька листочків базиліка. Місце, що залишилося заповнюємо іншим кольором помідорів.
3. Заливаємо крутим окропом, прикриваємо кришками і залишаємо хвилин на 20, нехай вода охолоне.
4. Кип'ятимо 4 літри води. У киплячу воду насипаємо 4 столові ложку солі, 12 ст.ложки цукру, 4 столові ложки меду, 4 чайні ложки без верху лимонної кислоти.
5. Зливаємо з банок воду і додаємо по чайній ложки насіння гірчиці. Розливаємо розсіл по банках, щільно закручуємо кришки і прибираємо під ковдру, нехай повільно помідори остигають.
Подробиці дивіться в короткому відео.
Смачного!
Нейрохірург Ярослав Мідик розповів, що кальцій дійсно є одним із найважливіших елементів для нашого організму, особливо для здоров’я кісток. Однак спробуємо розібратися, чи варто покладатися лише на молочні продукти для його отримання, передають Патріо...
Список можна подовжити... Двірник працює дуже добре. Старанно. Багато років працює на одному місці. Усі задоволені. І навіть іноді дарують йому старі речі або частують домашніми консервами. Коли приходить пора робити нові.., зазначають Патріоти України...