Жартівливий тест до Хелловіну: Виберіть свою мітлу і дізнайтеся, яка ви відьма

Яка ж відьма без мітли? Ні на шабаш злітати, ні в хаті прибратися! Але ми допоможемо вам виправити становище! Уважно подивіться на картинку і виберіть із 10-ти мітел ту, яка вам найбільше сподобалася, передають Патріоти УкраїниВибрали? Зараз ми розповімо вам про те, яка ви насправді відьма!

Мітла №1: Звичайна відьма

При необхідності ви легко можете прикинутися двірничкою або прибиральницею. В міру шкідливі та небезпечні. У будь-якому разі, краще вас не злити!

Мітла №2: Відьма за переконанням

Вам явно не сподобається, якщо вас переплутають з прибиральницею, але й виділятися з натовпу ви теж не готові. Сотні років інквізиції не минають даремно!

Мітла №3: Розбовтана відьма

Ця мітла – справжнє відображення вашої зачіски. Як її прутики дивляться на всі боки одночасно, так і енергія плескає з вас без особливого розбору та контролю. Обережно, не потрапте у поле власного магічного безладдя. А то розлетитеся на шматочки!

Мітла №4: Відьма-естет

Ваша вага не перевищує належної за “Молотом відьом”, а магнетизм – на рівні Ельвіри-володарки темряви. Чорний кіт супроводжує кожен ваш крок муркотінням. Казкові принци самі собою укладаються в акуратні штабелі, а ніжні принцеси рвуть на собі останнє волосся з відчаю, бажаючи вам страшної смерті. Не дочекаються! Ви чарівні та професійні у всьому: від побутової некромантії до заклику демонів старшого порядку.

Мітла №5: Відьма з великим прибабахом

Лише почувши одне ваше ім’я, інквізитори нервово заїкаються. Це через вас припинилися Хрестові Походи і розпочалася Велика Французька революція. Ви – справжній корінь усіх бід і зла. А ще — мила квіточка в саду Творця. Вас віддано люблять тварини та уникають люди (і правильно роблять). Вас цінують вороги та бояться друзі. О-хо-хо!

Мітла №6: Бойова відьма

Бойова відьма — це як воїн із мітлою. Ваша витримка не знає меж. Ви навчилися приховувати темні сторони душі, поринаючи в дзен за будь-якої зручної нагоди. Досягши найвищого ступеня концентрації, ви обрушуєтеся на ворогів, немов блискавка з небес… немов Вінні Пух на банку меду!

Мітла №7: Відьма із зайвою вагою

Красуне, вам явно потрібна мітла міцніша і темніша, щоб приховати все це зло… Послухайте, я правду кажу … ква-ква-ква … ква-а-а!?!?

Мітла №8: Відьма із секретом

У вас більше родзинок, ніж у святковому кексі. Не варто обманюватися першим враженням — ви здатні здивувати у найнесподіваніший момент. Навіть у пробках ви примудряєтеся пересуватися з використанням фігур найвищого пілотажу.

Мітла №9: Відьма з великими дивностями

Ви настільки таємничі та потайливі, що вже й самі не знаєте, чого від себе чекати. Втім, ви і відьмою щось себе не вважаєте. Все саме по собі (ага!) ламається, спалахує, вибухає і перетворюється на жаб. Оце то збіг…

Мітла №10: Верховна відьма

У вас є трішки він Малефісенти, трішки від Злої Королеви-Мачухи, ну а якщо в купальнику, то й Урсулу-Морську Відьму іноді чимось нагадуєте. Ви поєднуєте у собі якості всіх типажів, а в ідеалі є межею мрій будь-якої відьми . Добре збалансована ступа з модним дизайном підкреслює ваш аристократичний статус голови ковена, а слід від вашої мітли подібний до хвоста яскравої комети. Ну а в іншому ви відрізняєтеся прихильністю до готики, себто класики, як у стилі, так і в поведінці.

Ну от, усі мітли розібрали… Тепер можна і на шабаш злітати!

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...