Чебурашка замислювався іншим: Творці мультфільму поділилися секретами

Чебурашку придумав в 1966 році письменник Едуард Успенський, а його образ в мультфільмі "Крокодил Гена" створив Леонід Шварцман три роки по тому.

В Чебурашки був хвіст? Ілюстрація: скріншот з відео.

У відомого персонажа радянського мультфільму Чебурашки за первісним задумом повинен був бути хвіст. Про це розповів шеф-редактор студії "Союзмультфільм" Сергій Капков, передають Патріоти України із посиланням на РІА "Новости".

З його слів, зовнішній вигляд Чебурашки створювався "болісно довго", постійно змінювалися вуха і очі Чебурашки, а його довгий хвіст прибрали перед самим початком зйомок, так як він заважав пластиці.

"Звір невідомої породи, який взявся нізвідки, нічого не вміє, заважає всім під ногами, але вирішив передружити все місто. Безумовно, крім характеру, який заклав в книзі Едуард Успенський, на передній план виходить його візуальний образ", – зазначив Капков.

Він додав, що створенню неймовірного шарму Чебурашки сприяв і голос, який йому подарувала актриса Клара Румянова. Чебурашку придумав в 1966 році письменник Едуард Успенський, а його образ в мультфільмі "Крокодил Гена" створив Леонід Шварцман три роки по тому. Всього за мотивами книги Успенського було знято чотири фільми: "Крокодил Гена", "Чебурашка", "Шапокляк" і "Чебурашка йде до школи". Їх режисером виступив Роман Качанов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...