Суп можна включати в раціон в якості компоненту здорового харчування, але потрібно правильно підбирати, щоб був корисним, а не шкідливим. Відомий дієтолог Альбіна Коміссарова розповіла на своїй сторінці в Instagram, що тема з першою стравою є складною і викликає багато дискусій, адже існує думка, що його обов'язково потрібно їсти, але це не так, зазначають Патріоти України.
"Як насправді? Суп можна класифікувати у раціон дорослої людини, так і в раціон дитини щодня. Питання в тому, який це має бути суп", – пояснила вона.
Коміссарова виділила кілька видів "першого", що можна вживати щодня, але дотримуючись певних правил. Зокрема, перший м'ясний бульйон потрібно зливати або знімати обов'язково піну (шуми).
Плюси і рекомендації:
Чи потрібен суп для нормальної роботи кишечника
Дієтолог однозначно наголосила, що це не так. Достатнього поглинання овочів, фруктів і цільнозернових продуктів вистачить для кишечника.
М'ясний бульйон при отруєнні або захворюванні + шкода
"Ні, після отруєння найгірше давати жирний бульйон, навіщо зайве навантаження на підшлункову і жовчний міхур? У підсумку: супи їсти можна, однак суп має бути правильний, корисний і смачний", – підсумувала фахівець.
На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...
У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...