"Діва для Терезів є знаком обману і зради": Астролог розповів, чи врятують дебати Порошенка від провалу

За словами Влада Росса, Порошенка однозначно не консультують астрологи, тому що він спочатку зробив велику помилку, яка зумовила результат виборчої кампанії для нього.

Астролог вважає, що дебати нічого не змінять. Ілюстрація: соцмережі.

Дебати між кандидатами в президенти України Петром Порошенком і Володимиром Зеленським 14 квітня о 14 годині 14 хвилин навряд чи відбудуться. Хоча штаб чинного президента буде всіляко намагатися продавити саме такий варіант. Про це розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

"Для Порошенка 14 квітня зірки складуться в більш сприятливу комбінацію, ніж для Зеленського. Тому що для Володимира це досить невдалий день, тим більше, невдалим для нього буде означений час – 14.14", - пояснив він. Росс додав, що 14 квітня - взагалі не найвдаліший день.

"Мабуть, політтехнологів Петра Порошенка просто захопила магія цифр. Однак асцендент випадає в кінець зодіакального знаку Лева, і Місяць при цьому не робить ніяких аспектів ні до однієї з планет. Хоча немає такого показника, як "порожній" Місяць – вона буде перебувати в Будинку ув'язнення, 12-му Будинку гороскопа. Така комбінація вказує на те, що занадто пізно щось робити або говорити, тому що вже все вирішено і заплановано, нічого не змінити. І символ, який сходить 14 квітня о 14 годині 14 хвилин, – людина, що тоне в болоті. Так що політтехнологи Порошенка вибрали далеко не найкращий час для дебатів, у тому числі для кандидата, на якого працюють", - сказав астролог.

За словами Росса, Порошенка однозначно не консультують астрологи, тому що він спочатку зробив велику помилку, яка зумовила результат виборчої кампанії для нього – він висунувся на Місяць без курсу. "Крім того, саме число 14 не є виграшним. Це число пов'язано з зодіакальним знаком Діви, а Діва завжди є символом підпорядкування. Крім цього, знак Діви суперечить знаку Зодіаку Порошенка – Терезам. Діва для Терезів є знаком обману і зради. Так що в штабі Порошенка роблять ставку на неправильну цифру", - зазначив він.

Джерело: Главред

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...