Доказ, на який не звернули уваги: Експерт із туризму поділився новою версією загибелі групи Дятлова

Фахівцям і ентузіастам необхідно проаналізувати, як зійшов сніг з обвалу на намет і чому група рушила вниз по схилу.

Група Дятлова. Архівне фото.

Трагедія із загибеллю 9 туристів на перевалі Дятлова в 1959 році могла статися, найімовірніше, через сходження лавини. Таку думку висловив майстер спорту СРСР з туризму Євген Буянов, передають Патріоти України із посиланням на "Газета.ру".

За його словами, кримінальна версія загибелі дятлівців малоймовірна, оскільки на тілах загиблих не було виявлено синців і гематом. "Вважаю, сніг — один з доказів, на який взагалі не звернули увагу, не дослідили. А могли ж ще тоді довести лавинний винос", — заявив експерт.

За його словами, сьогодні фахівцям і ентузіастам необхідно аналізувати, як зійшов сніг з обвалу на намет і чому група рушила вниз по схилу. Відповіді на ці питання, на думку Буянова, зможуть відкрити завісу таємниці над таємничою загибеллю студентів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...