Готуйте в пеклі місце для Путіна: Захисники України знищили на Донбасі двох окупантів та російську БМП

Війна на Донбасі12 квітня, російські окупаційні війська 14 разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил, внаслідок чого один український військовий загинув, ще двоє – дістали поранення. ЗСУ без адекватної відповіді ворога не лишили. Ліквідовано двох "гібридів", трьох – поранено. Знищено БМП противника, повідомляють Патріоти України з посиланням на штаб ООС.

Під час обстрілів окупанти витратили 64 мінометні міни калібру 120 та 82 мм, загалом гатили з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Ворог вів обстріл неподалік Авдіївки, Опитного, Гнутового, Новоселівки другої, Верхньоторецького, Чермалика, Лебединського, Пищевика, Новозванівки, Троїцького, Зайцевого. Від початку поточної доби обстрілів позицій ЗСУ на Донбасі не зафіксовано.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...