Грибки ростуть в організмі у геометричній прогресії: Лікар попередила про небезпеку цукру влітку

Чим менше цукру їсти влітку - тим здоровішим буде організм.
Солодка вата - не найкращі ласощі влітку. Ілюстрація: соцмережі.

Надмірне споживання цукру влітку загрожує розвитком в організмі великої кількості дріжджоподібних грибів. Про це попередила міколог і бактеріолог Оксана Вольська, передають Патріоти України.

Щоб зміцнити імунітет і уникнути проблем зі здоров'ям, вона порадила скоротити кількість солодощів до мінімуму. Солодка вода, вата, морозиво тощо. Величезна кількість цукру, яку ми починаємо споживати, призводить до того, що в нашому організмі розвивається велика кількість дріжджів. Дріжджоподібних грибів роду Candida, - пояснила експерт.

Вольська зазначила, що це призводить до слабкості, млявості, здуття живота, запорів, діареї, відрижки і виникнення більш серйозних проблем зі здоров'ям. Зокрема, бактеріолог порекомендувала максимально знизити вживання цукру жінкам, які страждають від молочниці (кандидозу).

"Тоді рецидивів не буде", - запевнила вона. - "Гриби, дріжджі дуже люблять цукор. Він їм категорично необхідний для розвитку".

"Чим менше цукру ви будете їсти влітку - тим здоровішим буде ваш кишечник. А понад 70% імунної системи зав'язано саме на кишечнику. Тому це - здоров'я всього організму", - резюмувала науковий фахівець.

Окремо Вольська звернула увагу на небезпеку такого популярного літнього десерту, як солодка вата. "На свіжому повітрі пил, бруд. Все це летить. І природно, цукрова вата збирає на себе і токсини, і гриби, і пил. Вона може викликати алергію, тому що може натягнути на себе велику кількість алергенів. Знаєте, як липка стрічка: збирає все, що є довкола", - розповіла вона.

Джерело: Обозреватель

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...