Хіти тижня. Американські ВПС перефарбовують свої F-35 в "китайські" і "російські" кольори (фото)

За словами представника авіабази, "це додаткова можливість поліпшити і без того надійну імітацію противника".

Під час навчань ВПС США роль «агресорів» виконала ескадрильї, перефарбовані в камуфляж умовного противника. Ідея з’явилася після осмислення досвіду в’єтнамської війни, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Ролі «агресорів» зокрема виконувала 65-я ескадрилья з авіабази Нелліса. Її збираються оснастити новітніми F-35A.

За словами представника авіабази генерал-майора ВПС Кріса Сукача, «ця додаткова можливість поліпшити і без того надійну імітацію противника, що надається ВПС США і країн-партнерів через численні сценарії навчання і тренувань.

На фото F-35 постає в образі китайських винищувачів п’ятого покоління J-20 і J-31. При цьому наголошується, що літаки раніше фарбувалися і в «російські кольори».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...