Хіти тижня. Під час бою на Донбасі бійці ООС захопили російські трофеї (відео)

Бій тривав близько 40 хвилин.

Внаслідок бою в районі Водяного на Донбасі українські військовослужбовці здобули трофеї бойовиків. Напередодні у бік Водяного вирушила до зубів озброєна ворожа група. Морпіхи їх помітили через прилади нічного бачення на відстані півтори сотні метрів, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Було бойове зіткнення, вже на дуже близькій дистанції. Бій тривав до 40 хвилин. Далі спостерігали", – розповідає морський піхотинець з позивним "Сварог".

Спостерігали на всіх без винятку позиціях навколо Водяного втричі уважніше до самого ранку. Щойно почало сходити сонце, на місце бою висунулися розвідники.

"Вранці була проведена розвідка місцевості. Знайшли автомат, АКС і РПГ 7В російського виробництва", – розповів "Сварог".

Зброю передали оперативникам СБУ. Зазвичай саме вони зберігають такі трофеї.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...