"Має бути вдячним Раді": Астролог розповів, що Зеленського врятували від "сатанинського дня" для інавгурації

Якщо 20 травня рівно о 10:05 Володимир Зеленський підніме булаву - це взагалі буде блискучий час.

Верховна Рада України обрала сприятливу дату для інавгурації новообраного президента України Володимира Зеленського - 20 травня. Про це в інтерв'ю розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

За його словами, 19 травня, день, який вибирав сам Зеленський, дуже несприятливий дня нього. Якби інавгурація відбулася тоді, то він був би повалений, і до кінця свого терміну міг не досидіти, як в своєму серіалі "Слуга народу".

"Але, слава Богу, депутати не проголосували за цей день. Мало того, що була погана прикмета (траурний день зі свічкою), так ще був дуже несприятливий 15-й сатанинський місячний день. Опозиція сонця і місяця кажуть про те, що 19 травня Володимир Зеленський ніяк не зміг би домовитися з Парламентом", - заявив Росс.

Але він підкреслив, що повна зміна ситуації спостерігається 20 травня. "Прекрасний 16-й місячний день, символом якого є голубка, по-іншому метелик, який пов'язаний з перетворенням, очищенням і трансформацією життєвого шляху. Тобто це найсприятливіший день, щоб прийти до влади в країні, очистити її від поганого і дати світлий шлях", - зазначив астролог.

Крім цього він ще помітив і інший збіг у часі, який буде сприятливим для глави держави. "До речі, о 10:05 ранку буде сходити королівська комбінація: лев, розлігшись на траві або цар на троні. І якщо о 10:05 він підніме булаву - це взагалі буде блискучий час. Лев, що сходить, дає можливості дуже великих експансій. Місяць у поєднанні з Юпітером дає можливість вдалих переговорів з зарубіжними країнами. І Україна визначиться в своєму шляху - чи будемо ми в НАТО і Євросоюзі", - розповів Влад Росс.

Але на цьому його прогноз не закінчився, астролог зазначив, що у Зеленського вийде закінчити війну на Донбасі. "Найголовніше, що буде з'єднання Урана з Венерою, пов'язане з миром, і я однозначно даю прогноз, що при правлінні Володимира Зеленського кривава війна на Донбасі закінчиться. Це тріумфальний день, з чим я вітаю всіх українців", - резюмував Росс.

Джерело: Апостроф

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...