На околицях окупованої Горлівки точаться інтенсивні бої (відео)

Населення колись 250-тисячного міста-супутника Донецька вже звикло до умов прифронтового життя. Хто з надією, хто з тривогою вдивляється та прислухається до боїв, котрі точаться зовсім поряд

Жителі тимчасово непідконтрольною українському уряду Горлівки (Донецька область) опублікували свіжі відео, на яких можна почути звуки важких боїв, які розгорілися вранці 20 червня, зазначають Патріоти України.

Перше відео записано під час дії комендантської години, о четвертій годині ранку. Горизонт тільки почав світлішати, далеко чути вихідні звуки пострілів.

Друге відео було зроблено о 5 годині ранку. На вулиці вже світло, але ще безлюдно. У кадр потрапила самотня постать місцевої жительки. Жінка йшла абсолютно спокійно під звуки стрілянини кулемета.


Жители временно неподконтрольной украинскому правительству Горловки (Донецкой области) опубликовали свежие видео, на которых слышны звуки тяжелых боев, шедших в городе ранним утром сегодня, 20 июня.

Место съемки не указано.

Первое видео записано во время действия комендантского часа, в четвертом часу утра. Горизонт только начал светлеть, вдалеке слышны исходящие звуки выстрелов.

Второе видео было сделано в 5 часов утра. На улице уже светло, но еще безлюдно. В кадр попала одинокая фигура местной жительницы. Женщина шла совершенно спокойно под звуки, предположительно, пулемета.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...