На вихідні Україну накриє погодне пекло

У Києві 15 червня може пройти грозовий дощ, температура повітря сягне +33 °C.

На вихідні буде спекотно. Фото: Фейсбук.

15-го і 16 червня в Україні прогнозують спекотну погоду. Про це 14 червня у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що в більшості областей країни температура повітря буде на рівні +30...+35 °C, у Карпатах +25...+29 °C. Увечері температура опускатиметься до +15...+19 °C.

"Дощі. Локальні, із грозами, на півночі та у Вінницькій області в суботу. Грозові дощі пройдуть у неділю на заході. На решті території – сухо, сонячно", – повідомила Діденко. У Києві у вихідні буде приблизно +30...+33 °C, у суботу можливий грозовий дощ, додала синоптик.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...