Погода знову зміниться: На Україну насувається циклон Ottо

На День Конституції в столиці очікується + 20 + 22 градуси.

На Україну насувається балтійський циклон Otto, у зв’язку з чим очікуються дощі, грози і значне похолодання. Про це повідомила у Facebook синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

“Атмосферний фронт балтійського циклону йде через Україну. Фронт йде в компанії з грозовими дощами, зливами, шквалами і навіть інколи градом”, – написала вона.

За прогнозом синоптика, 28 червня очікується в Україні “синоптично оновленим”. За холодним атмосферним фронтом циклону Ottо пошириться більш холодне повітря.

У п’ятницю в більшості областей України температура буде + 18 + 24 градуси. На півдні і сході ще на один день затримається спека до + 28 + 30 градусів.

Разом з тим Діденко зазначила, що дощі з території України буде витісняти антициклон Vera, який розташований над Північним морем. Тому завтра опади послабляться і припиняться, однак невеликі дощі місцями будуть проходити локально.

За її словами, на День Конституції в столиці очікується + 20 + 22 градуси. Вночі найближчим часом від + 13 + 15 градусів до + 10 + 12 градусів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...