Російські окупанти зазнали відчутних втрат на Донбасі, - штаб ООС

Головне, звісно, що при цьому втрат серед українських військових немає

Минулої доби та станом станом на 7:00 20 квітня "гібриди" Путіна 10 разів порушили режим припинення вогню, 4 рази застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння - міномети калібрів 120 та 82 мм. Від початку поточної доби окупанти відкривали вогонь у районі Павлополя та Авдіївки, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр ООС.

"Ворог також обстрілював наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - підкреслили у штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики 8 разів обстріляли позиції українських підрозділів: двічі з мінометів калібру 120 мм - в районі населених пунктів Павлопіль і Водяне; з мінометів калібру 82 мм - біля населеного пункту Пищевик.

Зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї - поблизу села Лебединське; з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї - в районі населеного пункту Верхньоторецьке.

Тричі з великокаліберних кулеметів - поблизу населених пунктів Авдіївка, Опитне та Новоселівка Друга.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил: з мінометів калібру 82 мм - біля села Золоте-4; з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї - поблизу населеного пункту Майорськ.

За даними розвідки, 19 квітня трьох бойовиків було знищено, одного - поранено.

"Від початку поточної доби противник двічі обстріляв позиції ОС у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": з мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів - в районі села Павлопіль; з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї - поблизу населеного пункту Авдіївка", - наголосили у прес-центрі.

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення", - йдеться у звіті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...