Скрепи позеленіють від заздрощів: У Китаї представили потяг, який може їхати зі швидкістю 600 км/год (фото)

Поїзд повинен бути запущений в промислове виробництво в 2021 році, після всебічних випробувань.

Поїзд на магнітній подушці розробили у Китаї. Ілюстрація: китайські ЗМІ.

У Китаї представили прототип високошвидкісного поїзда на магнітній подушці з п'ятьма вагонами, передають Патріоти України.

Щодо технічної інформації, яку розкрили інженери компанії «Циндао Сифан», він здатний розвивати швидкість до 600 кілометрів на годину. Прототип використовуватимуть для тестів систем магнітної левітації (маглев).

«Зараз прототип досяг статичної левітації і знаходиться в хорошому стані», - зазначив керівник науково-дослідної групи і заступник головного інженера вагонобудівної компанії «Циндао Сифан» Дін Саньсаня. За його словами, прототип дозволить перевірити ключові технології та основні компоненти високошвидкісної системи маглев - поїзда, який утримується над дорожнім полотном і рухається силою електромагнітного поля.

Розроблений державною корпорацією «Китайський залізничний рухомий склад» - найбільшим в світі постачальником залізничного транзитного обладнання - поїзд повинен бути запущений в промислове виробництво в 2021 році, після всебічних випробувань.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...