Ситуація на Донбасі: Окупанти били з артилерії, БМП і мінометів. Бійці ООС жорстко відповіли

Минулої доби бойовики 26 разів порушили режим припинення вогню, з них 8 разів - із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм. 5 українських військових отримали поранення. Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил станом на 7:00 7 липня, зазначають Патріоти України.

"Противник відкривав вогонь по наших захисниках з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - підкреслили у штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики 16 разів обстріляли позиції ОС: поблизу Широкиного, Лебединського, Мар'їнки, околиці Павлополя, у районі Богданівки, біля Водяного, поблизу Гнутового, біля Старогнатівки, околиці Пищевика, у районі Красногорівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" українські позиції були обстріляні 10 разів: поблизу Хутора Вільного, Новотошківського, Новолуганського, околиці Зайцевого, поблизу Новгородського, у районі Південного, біля Світлодарська, околиці н.п. Шуми.

За даними розвідки, 6 липня трьох окупантів знищено.

"Від початку поточної доби ворог п'ять разів обстріляв позиції Об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог здійснив два обстріли позицій українських захисників: двічі поблизу Широкиного.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції наших захисників були обстріляні три рази:
неподалік Новолуганського, біля Новоолександрівки, околиці Золотого-4", - йдеться у звіті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...