Ситуація на Донбасі: Снайпери та гранотометники Путіна збирають криваві жнива серед захисників України та цивільних

Від куль снайперів загинули двоє українських бійців, ще один мирний мешканець загинув під обстрілом окупантів

Двоє військовослужбовців механізованої бригади імені Короля Данила під час обладнання бліндажу потрапили під снайперський вогонь, повідомляють Патріоти України з посиланням на штаб ООС.

"Під час інженерних робіт по обладнанню бліндажу від ворожого снайперського вогню загинули двоє військовослужбовців підрозділу окремої механізованої бригади імені Короля Данила", - йдеться у повідомленні.

Один військовослужбовець помер від поранення у лікарні. Другий отримав кульове поранення в бік та руку, "намагаючись винести пораненого побратима на ношах із зони обстрілу". Від ураження ворожою кулею загинув на місці.

Спільний центр з контролю та координації питань припинення вогню повідомив про обстріл Красногорівки Донецької області, внаслідок якого загинув 60-річний чоловік. Противник вистрелив із гранатомету СПГ-9 з боку Старомихайлівки.

Чоловік отримав поранення внаслідок вибуху гранати ОГ-9 поблизу багатоповерхівки по вулиці Чайковського, 36. Під час вибуху він був на городі неподалік від будинку. Пораненого доставили до лікарні в Курахово, де помер від численних уламкових поранень.

"Незважаючи на існуючі домовленості та норми міжнародного гуманітарного права, збройні формування Російської Федерації та їх найманці вкотре скоїли військовий злочин, адже підступно застосували зброю проти мирного цивільного населення"йдеться у звіті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...