Три метри у повітрі: Незвичне житло для ночівлі здають у Британії (фотофакти)

У британському парку відкрили для туристів наметове містечко на деревах.

У Британії туристам пропонують заночувати у повітрі. Фото: Dayli mail.

В одному з кемпінгів на території національного парку Лейк-Дістрікт у Великобританії можна переночувати, зависнувши у повітрі, повідомляють Патріоти України.

У парку відкрили наметове містечко на деревах. Два великі намети сферичної форми можуть вмістити по три людини кожен. Вони надійно закріплені на висоті 3 метри над землею.

Зовні намети нагадують підвісні будинки. У них є вікна, крізь які вночі можна дивитись на зоряне небо. Всередині облаштоване світлодіодне освітлення та невеликі дивани.

Туристів все ж просять брати з собою спальники. Їжу та напої можна буде приготувати у кемпінговому містечку неподалік. Там же можна скористатись душем та іншими зручностями.

Ніч у такому таборі обійдеться приблизно у 120 фунтів стерлінгів (понад 4000 гривень) у вихідні. У будні такий екстремальний відпочинок обійдеться трохи дешевше – у 100 фунтів (майже 3500 гривень).

Щоправда, адміністрація парку може відмовити вам у поселенні у підвісних наметах через несприятливі погодні умови – наприклад, якщо швидкість вітру перевищуватиме 32 кілометри за годину. Тоді вам повернуть гроші, або запропонують іншу дату. Забронювати ночівлю у таких наметах-гамаках можна з травня до листопада.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...