У військово-космічній академії в Санкт-Петербурзі вибухнув саморобний вибуховий пристрій, є постраждалі

За даними Міноборони РФ, вибух стався в одному зі службових приміщень адміністративної будівлі академії.

Здетонував предмет, закладений під сходами поруч із відділом кадрів. Слідчий комітет розслідує справу про замах на вбивство. У Міноборони РФ стверджують, що вибухнув "невстановлений безоболонковий предмет", повідомляють Патріоти України.

Поранено трьох осіб. Їм надали необхідну медичну допомогу, їхньому життю нічого не загрожує, повідомляє відомство. За даними Міноборони, вибух стався в одному зі службових приміщень адміністративної будівлі академії. "Вибух стався під сходами, які ведуть до відділу кадрів академії. Це між 1-м і 5-м факультетами", - повідомило джерело в міністерстві.

Слідчий комітет РФ завів справу про замах на вбивство. "За цим фактом порушено кримінальну справу за ст.30, ч.2 ст.105 КК РФ (замах на вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом)", - сказано в повідомленні прес-служби. Розслідуванням займається військове слідче управління СК з ракетних військ стратегічного призначення.

Академія імені А.Можайського - політехнічний вуз, який здійснює підготовку фахівців для космічних військ, військ ППО-ПРО, військово-топографічного управління Генштабу та інших силових відомств Росії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...