Українські морпіхи ліквідували російського офіцера, комбата "гібридів" (відео)

Приморський напрямок один з найнебезпечніших серед всіх ділянок російсько-українського фронту

За даними командира Морської піхоти України Юрія Содоля, морпіхам вдалося знищити російського офіцера, який командував батальйоном. Про це йдеться в суботньому сюжеті ТСН,, зазначають Патріоти України.

За словами морпіха з позивним «Барс», на північ від окупованого Донецька по позиціях ЗСУ загарбники випускали високоточні боєприпаси, один із яких потрапив у паркан місцевих жителів, а інший впав біля будинку.

«Не панікувати, що б не сталося, тому що паніка – це твій головний ворог» – сказав морський піхотинець «Тоха».

На фронті загинув український солдат, ще один поранений, бойовики обстрілювали позиції ОС майже двадцять разів.

За тиждень близько десятка керованих протитанкових снарядів було направлено окупантами по позиціях українських солдатів, проте ніхто з них не постраждав. Близько Миколаївки весь тиждень ворожі бойовики полювали на камеру спостереження.

Українці показали на камеру, якими новими реактивними снарядами їх обстрілюють окупанти.

Також Содоль розповів, що під потреби морпіхів розробляють новий БТР на базі машини «Отаман». Пару таких нових машин передадуть українцям вже до осені.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...