Власниця корови була шокована: У США народилося двоголове теля (фото)

Здоров'я матері мутанта в результаті незвичайних пологів не постраждало.

У США народилося двоголове теля. Фото: The Mirror.

В американському штаті Монтана народилося двоголове теля, передають Патріоти України.

30-річна власниця ферми Хізер Херман розповіла, що проводила щоденний огляд стада, коли помітила, що одна з корів тримається осторонь від інших. Коли Херман підійшла ближче, то побачила біля корови на землі теля, зовнішність якого її шокувала.

«Я бачила раніше подібне на фотографіях, але вперше це сталося на моїй фермі», - говорить Хізер, сім'я якої розводить худобу протягом уже семи поколінь. Жінка також каже, що зазнала змішаних почуттів при погляді на мутанта. «Нікому не хочеться втратити теля або бачити, як страждає ваша тварина. Чесно кажучи, я не хотіла дивитися на нього, коли зрозуміла, що він собою являє», - розповіла фермерша.
Як пише видання The Mirror, теля незабаром померло. Здоров'я його матері в результаті незвичайних пологів не постраждало.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...