З архіву ПУ. Сенсаційна знахідка: Труп Гітлера може бути в підводному човні біля берегів Данії (відео)

Сканування морського дна показало, що субмарина лежить на глибині 123 м, що ускладнює доступ до неї.

Гітлер загинув біля берегів Данії? Архівне фото.

Труп Гітлера може бути в підводному човні біля берегів Данії, повідомляють Патріоти України.

Як виявилося не так давно біля берегів цієї скандинавської держави було виявлено підводний човен із знаменитого «конвою Гітлера», який було потоплено імовірно 6 травня. Саме на ньому, за припущеннями дослідників міг спробувати втекти Гітлер після втечі з Берліна, де можливо було виявлено труп його двійника.

Як повідомляє Daily Mail, знахідка виявлена в десяти морських милях на північ від датського міста Скаген і в дев'яти милях на захід від позиції, на якій, як вважається, її знищив британський важкий бомбардувальник B24 Liberator 6 травня 1945 року.

Сканування морського дна показало, що субмарина в даний момент лежить на глибині 123 м, що ускладнює доступ до неї. При цьому, як стверджується, її положення дуже незвичне - передня частина човна зарита в пісок, а задня частина піднімається над дном на 20 метрів. Частина підводного човна знищена вибухом боєкомплекту, що здетонував. Відомо, що ніхто з екіпажу і пасажирів човна «конвою Гітлера» не вижив.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...