23 серпня російські окупанти знову вели вогонь по захисниках України, - штаб ООС

Від початку поточної доби в зоні ООС зафіксовано факт порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресцентр ООС.

Поблизу Авдіївки ворог зробив кілька провокаційних пострілів зі стрілецької зброї та підствольного гранатомета.

"Збройна провокація була неприцільною і не загрожувала життю та здоров'ю наших захисників, тому військовослужбовці Об'єднаних сил вогонь у відповідь не відкривали. Серед українських захисників бойових втрат і поранень немає", - йдеться в повідомленні.

Підсумки за минулу добу

22 серпня зафіксовано один випадок порушення режиму припинення вогню з боку російських окупаційних військ. Противник здійснив один постріл із ручного протитанкового гранатомета неподалік Мар’їнки. З огляду на провокаційний характер дій противника українські військові вогонь у відповідь не відкривали. Серед наших захисників немає бойових втрат і поранень.

За минулу добу представниками Національної поліції зі складу Об'єднаних сил виявлено 88 адміністративних правопорушень. Упродовж доби підрозділами поліції зведених загонів перевірено 6 830 транспортних засобів і 6 059 людей. Також було затримано 10 осіб, підозрюваних у причетності до збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Через контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" на контрольовану Об'єднаними силами територію прибуло 878 осіб. У зворотному напрямку - 2 323 особи. КПВВ "Новотроїцьке" і "Мар'їнка" з вини окупантів не функціонували.


Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...

Стефанчук розповів, як довго Рада може розглядати закон про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:30

Верховна Рада може розглядати законопроєкт про мобілізацію в сесійній залі впродовж одного - кількох тижнів, якщо народні депутати наполягатимуть на всіх правках, за відсутності цього - розглянуть швидше, заявив голова ВР Руслан Стефанчук у коментарі ...