"Або ми програємо в Україні, або почнеться Третя світова": Симоньян видала плани Путіна

Президент Росії Володимир Путін не визнає поразку у війні проти України. Він віддасть перевагу розв'язати Третю світову або ядерну війну проти Заходу. Таку думку озвучила однією з найвідоміших пропагандисток в Росії Маргарита Симоньян, передають Патріоти України.

На росТБ вона заявила, що ідея про те, що Путін натисне на червону кнопку, "більш вірогідна", ніж те, що він дозволить Росії програти війну.

"Або ми програємо в Україні, або почнеться Третя світова війна. Я думаю, що третя світова війна більш реалістична, знаючи нас, знаючи нашого лідера. Найнеймовірніший результат, що все це закінчиться ядерним ударом, здається мені більш вірогідним, ніж інший варіант розвитку подій", – видала пропагандистка.

Більш того, вона впевнена, що після цього росіяни після цього потраплять в рай. "З одного боку, це мене жахає, але з іншого боку, це те, що є. Ми потрапимо в рай, а вони просто помруть... Всі ми коли-небудь помремо", - заявила Симоньян.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...