Актуально, як ніколи: ​"Симпатія натовпу за лічені дні може перетворитися на роздратування і лють", - Турчинов привітав українців із Вербною неділею і не тільки

Мільйони українців продовжують сподіватися на вирішення своїх складних проблем, не докладаючи до цього зусиль, бажають змінити навколишній світ, не бажаючи змінюватися самі наголошує пастир та політик.

Як і дві тисячі років тому, так і зараз більшість людей плекає надію покращити своє життя не тяжкою працею, а завдяки диву. Про це йдеться в привітанні Секретаря РНБО Олександра Турчинова, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні свято входження Ісуса Христа в Єрусалим.

Багато хто знає біблійну історію про те, як радів народ, коли Ісус в’їжджав на віслюку до Єрусалиму. Як йому кричали "Осанна!" та кидали під ноги одяг та пальмове гілля ті самі люди, які вже через декілька днів, не дочекавшись омріяних див, дармової їжі, зцілення та швидких перемог, вимагали його розіп’яти.

Ця історія свідчить про марність, нестійкість та умовність уподобань та симпатій натовпу, які за лічені дні можуть перетворитися на роздратування і лють.

Як і дві тисячі років тому, так і зараз більшість людей плекає надію покращити своє життя не тяжкою працею, а завдяки диву. Перемогти жорстоких зовнішніх ворогів не ціною єднання, надзусиль і втрат, а дивним чином - "переконливими обіцянками" та харизмою чергового лідера.

Мільйони людей продовжують сподіватися на розв’язання своїх складних проблем, не докладаючи до цього зусиль, бажають змінити навколишній світ, не бажаючи змінюватися самі.

Як і дві тисячі років тому, так і зараз настрій натовпу, що не отримав задоволення своїх забаганок, вмить перетворюється на оскаженілість і жагу жорстокої розправи.

Як і дві тисячі років тому, так і зараз люди не розуміють Христа, який прийшов у цей світ не для того, щоб розважати, годувати чи лікувати, а щоб дати нам свободу - свободу від гріха, дати нам можливість зрозуміти сенс власного життя та отримати перемогу над брудом власної душі і перемогу життя над смертю!

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...