"Але Львів можемо віддати": Жириновський назвав області України, які нібито повинні увійти до складу Росії

Одіозний політик порадив українцям "забути" про окупований Крим, який нібито тепер буде Росією.

Лідер російської ЛДПР Володимир Жириновський розповів, які території України Росія повинна включити до свого складу. У неопублікованому в Україні інтерв'ю з Дмитром Гордоном, який вирішили оприлюднити журналісти видання "КП", Жириновський заявив, що Росію цікавить практично вся територія України, за винятком Львова та прилеглих до нього областей, передають Патріоти України.

"Вся Малоросія, Новоросія - вся. Але можемо вас пожаліти. Я кажу, Львів віддати і прилеглі регіони. Але під назвою Галичина", - заявив він. За його словами, українці "заборгували" своєю державністю Росії і росіянам, які нібито утворювали ще Київську Русь в 10-м столітті. При цьому він порадив українцям "забути" про окупований Крим, який нібито тепер буде Росією. Жириновський також наполягає, що нібито Росія провела військову операцію в Криму "мирно".

"Ми війну не оголошували, поранених і вбитих немає. Крим сам просився до складу Росії багато-багато років. Я сам туди намагався приїхати, ваші бойовики мене не пускали, ще в 1992 році. До Києва я приїжджав, і я завжди чесно говорив: Крим - це Росія. І ось він повернувся до рідних берегів, тому забудьте Крим", - заявив скандальний політик.

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...