"Антонівський міст, як переправа з лівого на правий берег, припинив своє існування", - Андрій Цаплієнко

У тимчасово окупованому Херсоні чутно вибухи. Вогнева активність спостерігається біля Антонівського мосту, де російські військові кілька діб накопичували військову техніку та боєприпаси, повідомляють Патріоти України.

Місцеві жителі стверджують, що Антонівський міст "зловив" кілька ракет і перестав існувати, як транспортна артерія. Наводимо всю відому на вечір 26 липня інформацію.

"Спочатку був звук ракети, що прилітає. Потім били гармати біля мосту. Схоже на ППО орків. Потім був приліт цієї ракети. Схоже, що приземлилася, а не в повітрі. Метою могла бути техніка орків, яку вони зганяють в Олешки і накопичують тут для утримання лівобережжя", – повідомляє Telegram-канал "Ху*овий Херсон".

А воєнний журналіст Андрій Цаплієнко з посиланням а жителів Херсону пише, що "Антонівський міст, як переправа з лівого на правий берег, припинив своє існування близько 22:45".

В адміністрації херсонських колаборантів повідомили російським ЗМІ, що удар нібито лише "намагалися завдати тричі". Мовляв, їхня протиповітряна оборона перехопила всі ракети.


Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...