"Армия начинает сама себя уничтожать": Терористи "Л/ДНР" поскаржилися на вбивства і занепад у своїх лавах

У стані сп'яніння один з терористів випустив чергу з автомата Калашникова в свого напарника і вбив його шістьма пострілами.

Терористи "Л/ДНР" зізналися в занепадницьких настроях у своїх лавах, а також в тому, що там часто відбуваються вбивства і процвітає пияцтво. Скріншот з відвертощами окупантів в одному з пабліків опублікував на своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц), передають Патріоти України.

"200 бригада, або цікава історія, як самоліквідуються "орки", – зазначив він. У пості бойовиків мова йде про красномовний випадок: у травні цього року чергування двох розвідників терористів закінчилося летальним результатом.

Охороняючи в караулі техніку, яка йшла на бойове завдання, вони почали разом розпивати спиртне. У стані сп'яніння один з терористів випустив чергу з автомата Калашникова в свого напарника і вбив його шістьма пострілами.

"Армія починає сама себе знищувати. Після розмов з деякими знайомими "ополченців" можу вам відповідально заявити, що моральний дух бійців зараз – нижче плінтусу. Настрої занепадницькі", – зізнаються найманці.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...