"Аудит держави": Ідеолог Зеленського розкрив плани на перші 100 днів президентства

Команда новообраного президента України Володимира Зеленського заявила про проведення у перші 100 днів "аудиту держави", в тому числі перепису населення. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив їх ідеолог Руслан Стефанчук, зазначають Патріоти України.

"Ми почали з того, що на сьогодні ніхто не розуміє, що в державі, і хто в державі. Для того, щоб робити будь-які перетворення, ми повинні знати людський ресурс, фінансовий ресурс і часовий ресурс. На сьогодні – у нас у програмі це вписано і це те, чим ми займаємося у перші 100 днів – це оголошення аудиту держави, ми повинні зрозуміти, в якому стані сьогодні переходить держава", – сказав він.

Для цього будуть залучатися міжнародні та українські інститути, на яких покладено цей обов'язок законом.

Стефанчук заявив, що найперше питання на порядку денному – це перепис населення. Від її результатівбуде залежати кількість депутатів у Верховній Раді і соціальні програми.

"Це ж ненормально, що у нас сьогодні – ми навіть не знаємо не тільки скільки людей, а скільки людей мають якийсь правовий статус, тому що якщо ви заглянете в будь-яку обласну адміністрацію, ви побачите, що там половина людей, які мають інвалідність другої групи, чорнобильці, так далі – люди, які ніколи там не були. Нам потрібно провести аудит, і тільки після цього ми можемо чесно з народом почати дискусії, як її розвивати", – додав Стефанчук.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...