"Бачиш чайку? Вона може полетіти куди завгодно": Іранець потролив росіян і став зіркою мережі (відео)

У мережі стало популярним відео, на якому іранець, який назвав себе в соцмережах Депутат Динакані, потролив росіян, передають Патріоти України.

Ролик, де він порівняв мешканців країни-агресора з чайками, і дорікнув першим у тому, що їм далеко до птахів через санкції, які забороняють поїхати в будь-який куточок світу, за добу набрав 4 мільйони переглядів 420 тисяч лайків, а героя відео зробив зіркою мережі.

Відповідні кадри іранець, який здобув освіту в Національному авіаційному університеті України, опублікував на своїй сторінці TikTok. Він показав свій відпочинок на морі.

"Бачиш чайку, так? Вона може полетіти будь-куди. А росіяни не можуть", – сказав іранець і зайшовся істеричним сміхом. У коментарях публіка не приховувала захоплення від правдивих слів.

"Який щирий сміх наприкінці", "Молодець", "Слава Україні, Героям Слава", "Добре сказав", "100%", "Чоловік не з України., але викуповує тему красуня", "А потім кажуть біолабораторії... Не одні Ми!", "Я не можу заспокоїтися сміятися", "Не треба їм нікуди летіти. Де є росіяни, там є біда", "Він просто вдарив у крапку, красень, "Це точно", "Блін, плачу просто" , "Це точно я сам випав", "Розсмішив", – написали користувачі. До речі, Депутат Динакані відкрито виступає проти війни в Україні. Нещодавно він опублікував фото, на якому постав із синьо-жовтим прапором з написом "Stop War". А у підписі до знімку вказав, що "Путін – лох".

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...