Батько благословив: Син Кличка зібрався в мери Києва (фото)

Єгор-Деніел старша дитина в сім'ї Кличка, має громадянство США.

Син Віталія Кличка Єгор збирається стати кандидатом на пост мера Києва. Про це написав сам міський голова на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Старший син Кличка зробив такий подарунок на день народження батька. Він йому повідомив, що йде в мери Києва. "Благословив його, звичайно", - написав Віталій і опублікував фото з Єгором.

Зазначимо, що Єгор-Деніел старша дитина в сім'ї (у Віталія Кличка є ще один син і дочка). Єгор народився в 2000 році. Всі спадкоємці мера Києва народилися в США і мають американське громадянство. Єгор жив в Майямі (США).

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...