"Бавовна" була видовищна, росіяни в істериці: Безпілотники атакували Борисоглєбський навчальний авіаційний центр у РФ (відео)

Сьогодні вночі безпілотники нібито атакували Борисоглєбський навчальний авіаційний центр у Воронезькій області, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канали ASTRA та Baza.

Вночі 9 квітня 2 безпілотники атакували Борисоглєбський навчальний авіаційний центр підготовки льотного складу імені В. П. Чкалова. Як повідомив місцевий губернатор, один безпілотник нібито було збито.

Втім, за інформацією джерел, вибухнули обидва безпілотники. Перший дрон врізався у фасад будівлі на рівні 4-го поверху близько третьої ранку. Через годину туди ж влучив і другий безпілотник. Пошкоджено фасад будівлі та вікна. Зазначається, що постраждалих внаслідок атаки немає.

Підписуйся на сторінки UAINFO Faceboo

"Мы русские! Мы победим!": Титуловану російську спорстменку викрито у підтримці війни проти України

четвер, 16 травень 2024, 21:30

Російська п'ятиборка Ульяна Баташова, яка отримала статус «нейтральної» та отримала допуск до міжнародних змагань, в соціальних мережах підтримує війну проти України Про це інформує Base of Ukrainian Sports, передають Патріоти України. . В Instagram Б...

"Піднімайте руки, виходьте": У ГУР Міноборони показали вуличні бої у Вовчанську (відео)

четвер, 16 травень 2024, 21:20

Українські військові Головного управління розвідки Міноборони знищують російських окупантів під час вуличних боїв у Вовчанську Харківської області. Відповідне відео опубліковано у Facebook української військової розвідки 16 травня, передають Патріоти У...