Без Байдена не обійшлося: У США опублікували розмову Трампа із Зеленським

Білий дім у середу, 25 вересня, опублікував розшифровку розмови, яка відбулася між президентами США і України Дональдом Трампом і Володимиром Зеленським, передають Патріоти України.

Так, лідер США привітав Зеленського з високим постом. "Вітаю з великою перемогою. Ми всі спостерігали з США. Ви виконали приголомшливу роботу. Ви прийшли з нізвідки, ви той, кому не давали шансу, і ви в підсумку виграли легко. Це фантастичне досягнення. Вітаю", - сказав Трамп.

Зеленський в свою чергу подякував і заявив, що хоче вчиться у колеги з США. "Ми використали досить багато ваших знань і навичок. Ваші вибори – приклад для нас", - додав він.

Також американський президент заявляв у розмові із Зеленським, що "було б здорово", якби той вивчив справу його конкурента на найближчих виборах Джо Байдена.

Глава України дав обіцянку, що новий генеральний прокурор Руслан Рябошапка цим займеться. Він також попросив США надати додаткову необхідну для розслідування інформацію.

Також Зеленський розповів Трампу, що привів у політику багато нових людей, які раніше цим не займалися. "Я навчився цього у вас", - додав він.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...