Безпека мосту в епіцентрі пожежі під великим питанням: З’явилося нове відео з місця вибуху на Кримському мосту

У мережі з'явилося нове відео із наслідками пожежі на залізничній гілці Кримського мосту. На ньому виразно видно, що від надвисоких температур під час горіння цистерн із пальним сталеві рейки буквально поплавилися, передають Патріоти України.

Це наштовхує на думки про те, що саме надвисокі температури зробили з конструкціями мосту та їхньою здатністю витримувати пуск важких складів у майбутньому. Відеоопублікував російський публіцист Анатолій Несміян, відомий під псевдонімом Ель Мюрід.

"З'явилися кадри наслідків пожежі на залізничній гілці Кримського мосту. Привертає увагу стан рейок - метал під час пожежі розм'якшився і був буквально втиснутий вагою цистерни", – написав він.

Несміян також цікавиться, наскільки безпечною може бути подальша експлуатація мосту і як надвисокі температури, що розплавили рейки, вплинули на метал і бетон у конструкціях мосту в епіцентрі пожежі.

"У такому разі виникає питання до стану конструкцій мосту в епіцентрі пожежі. Рейки замінити не складно. А ось що з мостом на цій ділянці, в якій теж достатня кількість металу, та й бетон не дуже любить високі температури і втрачає свої властивості?" – цікавиться Несміян.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...