Біля церкви, пошкодженої уламками російських снарядів: Добкін взяв участь у богослужінні УПЦ МП у Харкові (відео)

Колишнього мера Харкова Михайла Добкіна, який минулого року став дияконом УПЦ (МП), помітили за богослужінням в одній з церков Харкова. Відповідне відео було опубліковано у Мережі, передають Патріоти України.

Так, у П'ятихатках (мікрорайон Харкова) Добкін відправляє з ієреєм УПЦ МП молебень біля церкви, пошкодженої уламками російських снарядів. На відео видно, як ексмер завзято махає кадилом, поки священник читає молитви.

"Колишній мер, воїн ЗСУ, словом людина і пароплав Михайло Маркович Добкін, визначився зі своїм статусом і сьогодні вів службу в П'ятихатках. Можна у нього наступного тижня і пасочки посвятити", — жартують у соцмережах.

Зазначимо, що диякон, яким є Добкін, відповідно до православних канонів не може сам звершувати богослужіння, а допомагає священикові під час служби.

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...

У Росії розробили секретний документ із планом, як послабити західних противників, зокрема США

четвер, 18 квітень 2024, 18:44

Міністерство закордонних справ країни-агресора Росії розробляє плани, щоб спробувати послабити своїх західних противників, включно зі США, і використати війну в Україні для створення нового глобального устрою. Про це 17 квітня пише The Washington Post ...