Білорусь через два роки має попроситися у Росію: Жириновський розповів про мрії Х**ла

Російський політик Володимир Жириновський вважає, що Олександр Лукашенко пробуде президентом незалежної Білорусі рік або два. У своєму Telegram-каналі лідер ЛДПР написав, що в результаті країна має попроситися до складу Росії, передають Патріоти України.

"Важко сьогодні бути самостійною державою. Грошей на це немає. Тому Лукашенко пробуде президентом незалежної Білорусі ще рік, ну, два. Але врешті-решт Білорусія за прикладом Прибалтики в 1940 році має звернутися до Москви з проханням про вступ до складу Росії", – зазначив він.

За словами політика, щонайменше можна об'єднати окремі органи і структури. "Нехай висять два прапори, але будуть єдині залізниці, армія, система зв'язку, гроші ..." – додав Жириновський.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...