Більше "вати": Одіозний депутат Краснов гнівно дорікнув через проведення параду на День Незалежності і покартав українських військовиків за "Путін х*йло"

Одіозний дніпровський депутат і бізнесмен Загід Краснов через кілька діб після Дня Незалежності України звинуватив владу країни у "підміні патріотизму", зазначають Патріоти України.

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook він заявив, що масштабні заходи, які відгриміли по всій країні до 30-річчя Незалежності України та, на які країна витратила чимало грошей, є "знущанням".

На його думку, українців "ковбасить так, що не відають, що творять", а гроші потрібно було віддати тим, хто просить милостиню, медикам, дітям.

На його думку, в нецензурних виразах на адресу президента країни-агресора Володимира Путіна нібито немає патріотизму.

"Не розумію людей, які репостять паради, в тому числі військові, на яких йдуть по вулиці і кричать" Путін х.. ло ". Немає тут ні героїзму, ні патріотизму. Думаєте, Путін злякається і буде тремтіти під ліжком?" – написав він.

Нагадаємо, близько місяця тому Загід Краснов написав звернення до "президента, голови МВС і генпрокурора" з проханням врятувати його рекламні конструкції, які за рішенням виконкому демонтували, а молодший син Краснова – Руслан пропустив чергову сесію облради через свого візиту в Москву і навіть зробив фото на Червоній площі в Москві.

Особливий маневр? У ЗСУ пояснили, для чого Росія нарощує війська на Харківському напрямку

понеділок, 29 квітень 2024, 15:50

Військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко в ефірі телемарафону розповів, навіщо росіяни нарощують чисельність на Харківському напрямку та вчергове активізували свої дії на Куп’янському напрямку, передають Патріоти Укра...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...