"Был как кость в горле у сотрудников МГБ": В окупованому Донецьку зник "депутат ДНР"

Сергій Куц хотів створити незалежну профспілку шахтарів та вимагати виплати заборгованих зарплат.

Підконтрольний ОРДО Телеграм-канал «Донецький Абориген» повідомив про «зникнення» так званого «депутата першого скликання верховного ради ДНР» Сергія Куца, передають Патріоти України.
Як уточнює ресурс, дружина «депутата» повідомила, що він повинен був виїхати в особистих справах з дому, вийшов і не повернувся. При цьому в місце призначення він не прибув, телефон відключений, і ні знайомі ні близькі про його місце перебування нічого не знають. Телеграм-канал зазначає, що раніше родині Куц нібито без підстав відмовили у видачі паспортів РФ. «Донецький Абориген» пише:

«Накануне пропажи Сергей Куц с супругой выезжали в Ростов-на-Дону для участия в суде по их иску в неправомерности отказа им в выдачи гражданства, на основании „обвинений в экстремизме“. Заседание суда было сорвано и перенесено. Сергей давно являлся костью в горле у сотрудников МГБ, еще до эпопеи с отказом в получении гражданства на основании проделок местных служб была история с отстаиванием интересов шахтеров».

Ресурс зазначає, що зниклий Куц, працюючи на шахті ім. Калініна намагався заснувати незалежну профспілку, а також неодноразово звертався в «прокуратуру ДНР» з питань невиплати зарплат шахтарям. Також, паблік додає, що «депутата» звільнили з шахти і провели «цілу компанію МінІнфо і МГБ по його дискредитації». При цьому ресурс закликав усіх, хто що-небудь знає про місцезнаходження Сергія Куца «зв'язатися з його дружиною або повідомити на зворотний зв'язок нашого каналу».

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...