"Б**дь, на цій машині неможливо їздити! Це п*здець... І що це, бл*дь?": "ГРУшник" Пальчевський офіційно і з матюками заявив про намір стати мером Києва (відео)

Очільник української партії "Перемога Пальчевський", бізнесмен, телеведучий і кандидат у російську Держдуму 1995 року від "Партії любителів пива" Андрій Пальчевський, а також "резидент ГРУ", як в свій час запевняв Азарова, заявив про намір балотуватися на посаду мера Києва на виборах 25 жовтня, зазначають Патріоти України.

Пальчевський записав та опублікував спеціальне відеозвернення з цього приводу. Крім того, майбутній кандидат у мери Києва, швидше за все помилково, спочатку виклав у мережу один із робочих варіантів звернення до киян. Незабаром брутальний "любитель пива" видалив його, але читачі Пальчевського встигли зафіксувати опублікований запис. Увага! Нецензурна лексика!

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...