Бої на Бахмутському напрямку: Експерт розповів про "суїцидальні" перспективи окупантів

Після того, як українські захисники звільнили Андріївку на Бахмутському напрямку, російські окупанти мають лише суїцидальні перспективи. Сили оборони продовжать тиснути на ворога на кількох напрямках, передають Патріоти України.

Як зазначив у ефірі "24 каналу" військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, росіяни будуть намагатися відновити контратаки, проте, найімовірніше, їм доведеться відступити до траси 0513.

Так, українські військові зможуть контролювати північний напрямок – до Кліщіївки, тиснути на південь – у районі Курдюмівки, просуватися на схід – до залізниці і траси 0513, де лежить село Одрадівка.

За словами експерта, траса 0513 – це логістична артерія, яка поєднує Бахмут і Горлівку Донецької області. Коли українські військові переріжуть цю дорогу, зможуть просуватися в напрямку Зайцевого.

"Для росіян це велика загроза, тому вони намагатимуться дуже швидко відновлювати знекровлені підрозділи та контратакувати", – пояснив Коваленко, зазначивши, що росіянам навряд чи вдасться щось протиставити просуванню українських захисників. Найбільш імовірно, що ворог зазнаватиме великих втрат і відступатиме.

Протистояння наростає: КНР вводить санкції проти ще трьох оборонних концернів США

понеділок, 20 травень 2024, 10:30

Китай на тлі інавгурації нового президента Тайваню Лая Цінде ввів санкції щодо ще трьох американських оборонних концернів. До списку "ненадійних підприємств" включено оборонні та космічні підрозділи компаній Boeing, а також General Atomics Aeronautical...

Підіграє Путіну? Президент Болгарії назвав перемогу України над Росією неможливою

понеділок, 20 травень 2024, 10:28

Президент Болгарії Румен Радев назвав перемогу України над Росією "неможливою" і пов'язав війну із замахом на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо. Президент Болгарії заявив, що продовження війни є катастрофічним для всіх сторін. "Кожен день, коли ...